OM OS

 

Hvem er vi

 

Hos Dental Work lægger vi vægt på en professionel tandbehandling med vores samarbejdspartner i Budapest og med dansk kvalitetskontrol giver vi ekstra tryghed til dig. Vi består af et team med danske tandlæger, tandplejere og tandteknikere, som vil sikre dig den bedste behandlingsplan og tandbehandling.
Vi er fysisk tilstede under hele behandlingen i Budapest, så du ikke betaler for meget eller bliver udsat for billige implantater, kroner eller andre tandmaterieller, som kan give ulemper for din tandsundhed i fremtiden.

Vi tager os naturligvis af alle dine bekymringer i forhold til din tandbehandling. Vi hjælper dig med det hele, lige fra planlægning af din tur, til selve behandlingen, refusion fra din sygeforsikring og til support derhjemme når din behandling er slut. Udover selve tandbehandlingen, som vi altid sørger for at gøre så behagelig som muligt, tilbyder vi også en række services, der er med til at øge komforten og forbedre hele oplevelsen for dig. Eksempelvis tager vi imod dig i lufthavnen og sørger for, at du kommer frem til dit hotel uden problemer.
Skulle der mod forventning opstå ventetid på klinikken, byder vi dig på en kop kaffe på en af de omkringliggende caféer, så du ikke skal bruge unødig lang tid i venteværelset. Vi fokuserer meget på de små detaljer, der gør at du får en god og personlig oplevelse. Læs eventuelt vores anmeldelser, vi har fået fra tilfredse kunder – du bliver helt sikkert en af dem.